Tilbakemeldinger fra kunder

Tilbakemeldinger fra deg som kunde er viktig for meg enten du er strålende fornøyd eller ikke.

Skulle du oppleve at bildene ikke svarer til dine forventninger, vil jeg at du sier fra. Jeg ønsker at du skal bli fornøyd og strekker meg langt for å imøtekomme dine ønsker.

Det er alltid inspirerende med positive tilbakemeldinger, det bekrefter at kundene setter pris på arbeidet jeg gjør. Dette er noen av dem: 

 

Gunnhild

"Takk for ei fin oppleving i studio sist lørdag. Du var så behageleg og flink med gutane, og bileta vart kjempefine. Det var vanskeleg og velge for det var så mange fine og du fanga fine øyeblikk mellom gutane våre". 

Julie

"Hei Reidar 
Tusen tusen takk for kjempe hyggelig fotografering i dag! Er så super fornøyd :-) Du gjorde en fantastisk jobb!!! Tusen tusen takk for strålende service og nydelige bilder! Er evig takknemlig - du fortjener virkelig all rosen du kan få, for du gjør en fantastisk jobb!!!"

  

Kine

"Vil takke for en veldig flott opplevelse vi hadde hos deg. Du er kjempe dyktig :-)"

Annette

"Strålende fornøyd! Så behagelig og flink med barn. Og nydelig resultat, nesten umulig å velge ut bilder. Alle var jo like fine!!!!!"

Merethe

"Masse nydelige bilder! Du er en flink fotograf! Blir vanskelig å velge! :-)" 

Silje

"Utrolig fine bilder, og en kjempeflott opplevelse i studio. Og må bare berømme fotograf Reidar for god tålmodighet og service til tross for at gutten vår ikke ville spille helt på lag ved første anledning..."

Cecilie

"Hei Reidar,

For noen utrolig flotte bilder du har tatt - nå blir det veldig vanskelig å velge. Vi skal gå noen runder gjennom bildene og gi deg en tilbakemelding snarest om hva vi velger å gå for. Vi har mange favoritter allerede:)

Jocelyn

"Hei Reidar,

Tusen tusen takk for nydelige bilder. Kan ikke få sett nok på dem. Elsker hvordan du har fanget de små detaljene i guttene. Selv om de er tvillinger og ganske like så kommer deres særtrekk og personlighet  frem på en herlig måte. Synd vi ikke tok nyfødtbildene hos deg. Vi får komme tilbake til 1 års fotografering :-)
Har ikke klart å bestemme oss for hvilke bilder vi skal ha. Blir nok en del bilder i digital format da det ble så mange fine. En kan jo ikke ha alle på veggen :-) kjekt å kunne gå tilbake om noen år og se på de små føttene, hendene, vippene og babyvalkene..."  

Camilla

"Flott studio, varmt og deilig for den lille. Ble veldig fornøyd med bildene og kjempehyggelig og koselig fotograf!" 

Lillian

"Nydelig studio og en veldig behagelig atmosfære for de små :-) "

Kari-Annette

"Hei, du hadde en super kjemi med Kristoffer, og det ble mange fine bilder.  Synes du var kjempeflink!!!!"

Marit

"Hei Reidar, takk for sist. Vi er kjempefornøyd og takknemlig for ditt arbeid - og for din tålmodighet! Vi hadde en fin opplevelse. Vi er veldig fornøyd med ditt arbeid og service- og har allerede anbefalt deg til kjente;)
Takk for hjelpen, det var vanskelig å velge mellom så mange fine bilder!"
 

Benedicte

"Bildene ble kjempefine, og vi er veldig fornøyd med både lyset i bildene og beskjæringen :)"

 

Marte

"Vi er kjempefornøyd med bildene. Var skikkelig vanskelig å velge hvilke jeg skulle ha. Er det evt mulig å bestille flere senere, hvis jeg finner ut at jeg trenger flere? mvh. Marte 

Anne Marte

"Takk for sist :)
Vi er veldig fornøgd med bilda du tok av Eline. :) Veldig kjekt å bla gjennom alle bilda."

Irene

Så fantastiske bilder :-) Kjempefine!!!
Me er heilt rørt, og superfornøyde med bildene. Nok ein gong tusen takk!!!